Kirjoittajan arkistot: Hoitotarja

Koti- ja hoivapalvelut

PauliinaPuputti_TarjaTuominen180816_5www

Tarjoan 1.3.-18 alkaen myös yksityistä koti- ja hoivapalvelua kunnalle, yrityksille sekä yksityisasiakkaille Kokemäen alueella!

Hoivapalvelua (myös lääkehoitoa! ), kylvetysapua, omaishoitajan vapaan sijaistusta, kodinhoitoa ja asiointiapua kahdeksan vuoden lähihoitajakokemuksella vanhuksille, vammaisille, mielenterveyskuntoutujille ja tapaturmapotilaille.                                    

Ikääntyneet

Autan arjen asioissa kotona, asioilla, ulkoilussa, ollen seurana. Jos Sinä tai läheisesi tarvitsee vaikkapa vain lääkkeenjaon tai lääkkeen ottamisen varmistusta tai suihku-/sauna-apua, avustan mielelläni.PauliinaPuputti_TarjaTuominen180816_4www

Mielenterveyskuntoutujat

Jos arjen hallinta on karannut käsistä, avustan mielenterveyskuntoutujia kaikissa arjen toimissa, jotka tukevat itsenäisen elämän mahdollistamisen. Jos arjen hallinta on karkaamassa käsistä ja tuntuu, ettet jaksa yksin, tarjoan keskusteluapua.PauliinaPuputti_TarjaTuominen180816_2www

Vammaiset

Vammaisia henkilitä avustan kaikissa arjen toimissa, jotka tukevat mahdollisimman hyvin heidän itsenäistä elämäänsä huomioiden yksilöllisen toimintakyvyn.

Omaishoitajat

Toimin omaishoitajien sijaisena silloin, kun heillä on lakisääteinen vapaapäivä. Perehdyn tehtäviini huolellisesti ja minulla on positiivinen palveluasenne.PauliinaPuputti_TarjaTuominen180816_1www

Tapaturmapotilaat

Äkillisen palveluntarpeen ilmaantuessa pystyn toimimaan joustavasti ja ns. ”toimistoaikojen” ulkopuolella, iltaisin ja viikonloppuisin.PauliinaPuputti_TarjaTuominen180816_3www

  Huom! Olen Mielenterveys- ja päihdetyöhön erikoistunut lähihoitaja. Yritykseni on    Palvelusetelituottaja. Palveluni ovat Kotitalousvähennys-kelpoisia!

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan juuri Teidän tarpeisiinne sopivat palvelut arjen tueksi!

Tarja Hakanperä, 040-865 1263 tai tarja.hakanpera@pp.inet.fiPauliinaPuputti_TarjaTuominen180816_13www

 

                                      

 

 

Dry needling – kuivaneulaus

dry needling Dry needling eli kuivaneulaus on länsimainen hoitomuoto, mikä tehdään akupunktioneuloilla. Hoito ei kuitenkaan ole akupunktiohoitoa. Suomessa kyseinen hoitomuoto on melko uusi, vaikka maailmalla sitä on tehty jo vuosikymmenitä. Siitä onkin tullut hyväksytty ja toimiva kivunhoitomuoto.

Dry needling-hoidossa neuloilla käsitellään suoraan trigger-pisteitä, jotka ovat lääketieteessä tunnettuja ja yleisiä myofaskiaalisten (lihas-sidekudosperäisten) kipujen aiheuttajia. Trigger-pisteet ovat herkistyneitä lihaksen osia, joissa osa lihassyistä ovat jatkuvassa lihassupistuksessa. Pisteet tuntuvat kireinä ja arkoina lihasjuosteina tai pisteinä lihaksessa. Niihin saattaa liittyä lihasheijasteita, jotka ovat kauempana varsinaisesta aiheuttajasta. Pisteiden käsittely parantaa kudoksen hapetusta, vähentää tulehdusta, parantaa verenkiertoa ja vähentää paikallista lihasjännitystä. Dry needling-hoidolla vaikutetaan tarkasti kipualueeseen, vaikka se olisi syvälläkin lihaksessa. Lähes kaikilla ( n. 85 %:lla) pitkäaikaista kipua sairastavilla on myös myofaskiaalinen kipuoireisto.

Dry needling hoito sai alkunsa kiinisissä tutkimuksissa, joissa hoidettiin trigger-pisteitä injektioilla. Ajan myötä havaittiin, että varsinainen vaikutus ei johtunut injektoitavasta aineesta vaan tarkasta neulan pistoksesta pisteeseen. Hoito saikin nimensä siitä, että neulalla ei injektoida mitään kehon sisään.

trigger pointsAkupunktioneulat ovat hyvin ohuita ja ne ovat pääsääntöisesti  0,15 mm – 0,35 mm ja pituudeltaan 25 mm -75 mm välillä. Tyypillinen ompeluneula on n. kolme kertaa paksumpi (1 mm). Neulat ovat aina steriilejä, yksittäispakattuja. Neulaa käytetään vain kerran, jonka jälkeen se aina hävitetään.

trigger

Palvelusetelintuottaja-yritys

 

Tarjoan nyt myös koti- ja hoivapalvelua kunnalle, yrityksille sekä yksityisasiakkaille Kokemäen alueella!

Hoivapalvelua (myös lääkehoitoa! ), kylvetysapua, omaishoitajan vapaan sijaistusta, kodinhoitoa ja asiointiapua seitsemän vuoden lähihoitajakokemuksella vanhuksille, vammaisille ja mielenterveyskuntoutujille.                                                                                 Huom! Olen Mielenterveys- ja päihdetyöhön erikoistunut lähihoitaja.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan juuri Teidän tarpeisiinne sopivat palvelut arjen tueksi!

Tarja Hakanperä, 040-865 1263 tai tarja.hakanpera@pp.inet.fi

Oli tarpeenne pieni tai suuri, autan aina mielelläni Teitä juuri! 🙂

Kokeile lämmittävää ja rentouttavaa Yrttinyyttihierontaa!!

Hieronta tehdään kuumaan öljyyn kastetuilla yrttinyyteillä.

Hieronta tehdään kuumassa öljyssä lämmitetyillä yrttinyyteillä.

 

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronnassa yhdistyvät tehokas lämpö sekä eksoottisten yrttien kauan tunnetut vaikutukset. Lämpö kiihdyttää aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja lievittää kipua. Hieronta poistaa jännitystiloja. Saat syvän rentoutuksen tunteen ja lihasten liikkuvuus paranee. En suosittele yrttinyyttihierontaa mikäli sinulla on alentunut lämmönsietokyky, heikentynyt tuntoaisti  tai jokin muu alla olevista

  • I-tyypin Diabetes
  • Sydän- ja verisuonitaudit
  • Akuutit tulehdukset
  • Hermostosairaudet
  • Ihovauriot, haavat ja ihottumat
  • Raskaus
  • Kilpirauhasongelmat